RSS 2.0

Sydkorea!

Nu var det verkligen längesen jag skrev och det har hänt en hel del grejer sen sist. Den senaste veckan har jag legat hemma med infektion i halsen och feber. Nu mår jag bättre men har ingen röst kvar och hostar som en gnu.
Jag har Tsuyuyasumi (regnperiodlov) nu. Är inne på andra och sista veckan. Fick iaf bra slutbetyg i skolan, A+ vilket jag aldrig trodde jag skulle få. Speciellt eftersom jag gjorde slutproven med feber.
Henriette var här de 2 senaste veckorna, åkte hem i lördags.
Vi åkte bland annat till Korea över helgen! Tyvärr missade vi flyget då jag var för dålig, men vi lyckades till slut ta oss iväg och vi fick köpa en ny biljett till ett rimligt pris.
 
Korea var fantastiskt!
Mitt första intryck var dock hur otrevliga folk var. Men jag är ju van vid Japan. Men tror ändå att många svenskar hade reagerat. Många ville inte ens titta på en när man bad om hjälp.
Mitt andra intryck var att gatorna var otroligt smutsiga. Det var skräp överallt.

När vi hade hoppat av bussen från flygplatsen började vi leta efter hotellet. Vi virrade runt en bra stund innan vi insåg att hotellet låg precis där bussen stoppade. Vi checkade in och drog sedan ut för att kolla livet i Seoul. Vi bodde precis i Hongdae vilket är det bästa området om man vill festa. Vi kände inte för det just då men det var kul att se alla ungdomar som var ute. Tyckte alla, speciellt killarna gick precis likadant klädda. Samma byxor, samma frisyr osv. Tråkigt.
 
Dagen efter (den enda dagen vi egentligen hade i Seoul) drog vi först till Myeongdong vilket är det bästa stället att shoppa på. Vi hittade mest bara smink. Det var verkligen sminkaffärer överallt och de visste precis hur de skulle få en att handla. Utanför står de med korgar med massa gratisgrejer i. Så ger de korgen till dig när du går in. Då känner man sig ju tvungen att handla.. Jag handlade iaf en hel del smink. Det var ändå så billigt :)
 
På kvällen drog vi till Gangnam för att kolla livet där. Man har la hört om Gangnam style? ;)
Vi virrade mest runt där med. Letade efter ett ställe som serverade Bulgogi men hittade inget som var öppet. Hittade till slut ett ställe som serverade en annan typ av bulgogi som inte alls va lika gott. Men det fick duga.
 
Det bästa med Korea var all Kpop! Det var verkligen Kpop överallt! På alla annonser osv. I was in heaven.
 
Första dagen i Shibuya
 
Kpop på flyget till Sydkorea
 
 
Största glassen i Myeongdong (korea)

Vi fortsätter på temat "stort". Jag köpte ett mobilskal som gjorde min mobil ännu större.
 
 
Hotellrummet
 
Kpop!
 
 
 
Dansar Gangnam style i Gangnam!
 
Myeongdong