RSS 2.0

Hej igen!

Som ni kanske har märkt så stängde jag ner bloggen ett tag. Kände att jag behövde en paus samtidigt som jag inte visste vad jag ville skriva om. Mitt liv har ändrats en hel del, jag bor inte i Japan och jag jobbar inte längre för Gogonihon. Istället behövde jag fokusera all min tid på mig själv och mitt välmående. I slutändan blev jag väldigt sjuk och jag hade inget annat val än att ändra om min kost till mat som inte höjer insulinnivåerna samt påverkar hormonerna på ett positivt sätt. Tack vare detta har jag lyckats att gå ner 6 kilo (nästan 7 kilo) och jag mår bättre nu än på länge!
 
Anledningen till att jag ändå väljer att fortsätta skriva i denna bloggen är pga att jag har börjat studera japanska på universitetet. Jag planerar även att åka till Japan nu i sommar!
Jag hade ju inte så mycket tid till att blogga när jag var i Japan, men ändå var det hur mycket som helst som hände när jag var där. Jag brukar säga till mina kompisar att jag skulle kunna skriva en bok om allt som hände under året jag bodde i Japan, så kanske jag kan skriva det jag kommer ihåg här i bloggen nu när jag ändå har tid. Vad tror ni? :)