RSS 2.0

Trista nyheter

Får be om ursäkt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen. Det har hänt otroligt mycket sedan jag skrev sist, så jag har varit lite upptagen.
 
På grund av bland annat strul med lägenheten hemma i Sverige så har jag varit tvungen att avbryta mina studier och resa hem. Mitt flyg går på onsdag morgon nästa vecka, så nu är det endast 5 dagar kvar tills jag åker.
Jag fick reda på detta och bestämde mig för att åka hem i början av denna månaden, så sedan dess har jag bara jobbat och försökt att njuta så mycket av Japan som ja bara kan.
 
Jag är fortfarande väldigt osäker på vad som kommer att hända framöver, men jag kommer fortfarande att jobba kvar på gogonihon ett tag till i alla fall. :)

Jag vet inte riktigt vad mer jag kan skriva eftersom så mycket har hänt på en gång, jag får berätta mer när jag kommit hem och varvat ner lite!

Här kommer lite bilder från den senaste tiden:
 
 
 
I Enoshima
 
Massa godis på jobbet
 
Hubben!
 
 
 

Odaiba

Igår åkte jag, mamma och Marcus till Odaiba, men först passade vi på att gå till det kända ramenstället som Jun alltid vill gå till i Ikebukuro. Hade inte ätit ramen på hur länge som helst, så det var gott :3
 
Sedan bar det av till Odaiba. Solen höll på att gå ner men det gör inget eftersom det ändå är så fint där när det är mörkt ute. Det blev först en promenad vid den japanska frihetsgudinnan (?) och sedan till Gundam. Det var någon konstig konsert precis brevid som vi inte fick ta kort på. Det var nästan roligare att iaktta den dansande publiken än själva Gundamstatyn. Tittade för mesta på ett par som stog ca 50 meter bort och dansade som galningar med två ljusstavar, snålisar som inte ville betala för att gå på konserten haha.
Sedan gick vi till Venus Fort och kikade. Lite häftigt att de har fått shoppingcentret till att se ut som en gata i Italien :)
 
 
 
 
 
 

Ueno och sakura!

Igår åkte jag och familjen till Ueno. Först gick vi till Ueno Zoo och tittade på djuren. Det var första gången någon av oss hade sett en panda. Lite synd att den inte ville vara med på kort dock, hehe. Det fanns även andra djur som tigrar, lejon, örnar osv.
Sedan gick vi till parken och tittade på sakuran. Folk var helt lyriska och fotograferade, många picknickade även under träden. Vi åkte dock hem ganska tidigt eftersom det blir så kallt när solen gått ner.