RSS 2.0

då e jag på väg!




kvällen innan

Okej då är det dax för det obligatoriska "kvällen före dagen" inlägget.
Jag känner mig jätte nervös fast samtidigt fattar jag inte vad som händer. Jag kommer nog inte fatta förrän jag är där. Bara det att jag ska åka själv är jätteläskigt, men samtidigt nått av det bästa med hela resan. Jag vill kunna utvecklas så mycket som möjligt och jag tror att det är det bästa sättet att göra det på.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på låten som jag spelade om och om igen den natten jag "upptäckte" japan. Det var lite mer än 6 år sen nu, 3e februari 2007. Jag skulle städa mitt rum och hittade egentligen bara intressanta saker som jag hade glömt bort att jag hade. På den tiden pratade man ju helatiden med nya människor på msn. Jag frågade en tjej (kommer ihåg att hon hade grönt hår) om hon kunde skicka en låt. Då skickade hon en som hette "kiss me snow" med Ayabie. Hade aldrig hört något liknande förut och bestämde mig för att kolla upp bandet på youtube. Killarna i bandet var klädda som tjejer och jag blev väldigt nyfiken så jag kikade runt för att se om jag kunde hitta fler band. Då hittade jag Miyavi och The Gazette. Mina favoriter genom tiderna! Efter det var jag fast. Jag började lära mig spela elgitarr, ändrade stil, pluggade japanska hela nätterna osvosv.
 
 

Flytt

Igår flyttade ja ut ur lägenheten.
Det kändes som att packningen aldrig skulle ta slut. Men när man var klar så såg det ut som man inte hade packat någonting. Fördelen med att jag flyttar ut innan är att jag var tvungen att packa inför japan redan då så nu är det klart! Soffan var jag tvungen att sälja eftersom jag la ner allt i förrådet och där hade den inte fått plats.
Jag kan inte beskriva stressen som den soffan skapade. Men nu är det över!
Jag sålde även barbordet och stolarna. Så får jag köpa nytt när jag kommer tillbaka :)
Lägenheten hyr jag ut i andra hand så det känns bra att jag har något att komma tillbaka till.
 
Det börjar bli tomt.
 
Mycket skor

Ny blogg

Sådär!
Som ni kan se har jag gjort en ny blogg till Japanflytten. Inte världens snyggaste bloggdesign men den får duga sålänge. Jag hade kunnat fortsätta på min tidigare blogg men har valt att göra en ny för min säkerhets skull. Om någon har några funderingar på vad det kan vara är det bara att fråga, men annars är det inget jag skriver om i bloggen.
Nu är det bara 4 dagar kvar till Japan! Ahh och jag är inte ens i närheten av att ha packat klart. Men nu har jag fixat alla viktiga papper och visumet. Så nu är jag ändå redo för att åka!