RSS 2.0

Back in Sweden!

Då är man tillbaka i Sverige igen då. Det känns verkligen konstigt kan jag säga. Det är som att jag aldrig lämnade, att min tid i Japan bara var en dröm. Jag visste nästan att det skulle så kännas så det var en av anledningarna till att jag startade denna bloggen. Jag fortsätter att skriva här även om jag inte är i Japan längre, jag åker ju ändå dit så småningom och jag jobbar fortfarande på Go! Go! Nihon. :)
 
Jag kom hem på onsdag kväll och resan var rätt så smärtfri förrutom att gubben som satt brevid mig på planet ville prata helatiden. Hade gärna sovit lite, men visst är det roligt att lära känna nya människor också!
 
Dagen därefter mötte jag upp Denise och Matilda för att ta en titt på demonstrationerna som var i Göteborg. Det blev lite kaffe på lejontrappan och sedan mötte jag upp Rebecca för lite thaimat. Vi satt på en uteservering vilket jag inte har gjort på år och dar! Dock var solen mycket starkare än vad jag trodde, så brännde mig på både näsa och panna. Det brukar jag i och för sig göra i Sverige varje sommar! haha
 
På fredagen fick jag äntligen min lägenhet tillbaka efter några om och men. Idag var jag och mamma på IKEA och Jysk för att se om vi kunde hitta någon billig och bra soffa, skrivbord, köksbord och utemöbler. Vi hittade allt så imorgon är det planerat att vi hämtar hem det och flyttar in allt i lägenheten.
 
Det är lite roligt hur fort man vänjer sig vid miljön när man bor i ett annat land. När jag kom till Japan så tyckte jag att allt var så fantastiskt. Gatorna, skyskraporna, himlen etc var så annorlunda. Jag fattade aldrig varför japanerna var så fascinerade över europiska byggnader osv. Men nu när jag kommit tillbaka så tycker jag allt är så fint här! Det finns gräs med blommor överallt, himlen är så blå och byggnaderna är så fina! Sedan så tycker jag att svenskarna (göteborgarna iaf) är så trevliga! Grannarna hälsar, personalen i butikerna låter så glada och jag kan inte låta bli att bli glad själv! Mhm Sverige är ett fint land! hahaha
 
 
 
 
Näs-brännan
 
Lite av köket. Nu saknas det bara köksbord och sånt!
 
Den obligatoriska IKEA maten!
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Gamla goa Göteborg! Jag kommer säkert känna likadant nu till sommar, att Sverige är ett fint land =) Ser fram emot att ses då, kram!

2014-05-05 @ 17:01:11
URL: http://outthewindow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback